Puhelin / whatsapp

+358 44 2932424

Kunnostus

Meillä on päteviä päälliköitä kaikenlaisten kosteiden tilojen, kuten wc: n, kylpyhuoneen, saunan jne. kunnostamiseen, sekä sertifioidun VTT-vedeneristysammattilaisen.

Täydellinen laatoitus, lattialämmitys ja kylpyhuonelaitteiden täydellinen asennus tekevät kylpyhuoneesta nautinnollisen paikan.

Soita meille suunnitteluun ja arviointiin

Aiotko kunnostaa keittiötäsi?

Olet saavuttanut määränpäähän.

Singham Group Finland tarjoaa nyt korkealaatuisia keittiökorjauksia.

soita meille ja me suunnittelemme kaikki yksityiskohdat etukäteen.

Hyvä pohjatyö on takku hyvä lopputyölle.

Meilla on pitkä kokemus ravintoloiden, baarien, kahviloiden, yökerhojen ja kauppojen kunnostamisesta / rakentamisesta / sisustamisesta.

Meidän tekema paikoja löytty monissa Suomen kaupungeissa.

Ravintola Koseli Tikkurila vantaalla, Ravintola Lumbini, kailash, arabailo helsingissä. BaseCamp hyvinkäällä, jyväskylässä ja hammenlinnässä. Sidhartha hämmenlinnassa ja helsingissä. Milan nepal, aangan, kathmandu palace espoossa. Shubham tamparella. Curry-kuningas Joutsassa. Yökerho redmoon ja pikku nepal Keravalla. jne

Toimitamme myös kaikenlaisia huonekaluja, mattoja sekä annamme teknisiä palveluja.

Olemme julkisivujen ja kattojen puhdistus, korjaus ja maalaustöiden asiantuntijoita.

Hoidamme Omakoti ja rivitalo projektit sekä isompaa taloyhtiötyöt.

Suoritamme pienten talojen ja rivitalojen salaoja projekteja.

Olemme julkisivujen ja kattojen puhdistus, korjaus ja maalaustöiden asiantuntijoita.

Hoidamme Omakoti ja rivitalo projektit sekä isompaa taloyhtiötyöt.

Ravintolakeittiö ei ole tavallinen paikka. Keittiössä tapahtuu paljon, ja kunnostuksen aikana on otettava huomioon monet asiat. Singham Groupilla on laaja kokemus ravintolakeittiön peruskorjauksista. teemme kaiken tarvittavan keittiössä. myös massa lattiat.

Ravintola keittiö on paikka jossa tapahtuu paljon. Kun on kyse ravintola keittiö remontista, tarvitaan huomioida monet asiat, kuten standardi, mukavuus, ja laki seikat.

Miellä on laaja kokemus ravintola keittiö kunnostamisesta. Kun haluatte hyvä ystävällistä palvelu, soita tulemme katsomaan ja sunnitelemme sinun toivo mukaan.

Teemme kaikenlaisia ovien ja ikkunoiden kunnostustöitä. meillä on suora yhteyksiä tehtaisiin. laadukas ikkunoiden ja ovien myynti- ja asennuspalvelu meiltä.