Puhelin / whatsapp

+358 44 2932424

Uusi yrittäjyys

Jos olette miettimässä perusta oman yrityksen. Singham Group Finland on täällä opastamassa sinua oikealla tavalla askel askeltaan.

Voimme rekisteröidä yrityksen. neuvonta pankkitilien avaus asioihin, sekä alv ja muu vero rekisterin. Autamme myös kaikki tarvittavat lupien saamisestä.(alkoholiluvat ja muut) opastamme sinua jokaisessa vaiheessa.

Tuemme ja opastamme sinua askel askeleelta. Autamme sinua rekisteröimään yrityksesi, avaamaan pankkitilin, rekisteröimään alv-numeron ja tuemme kaikkien tarvittavien lupien saamista

Yrittäjä tekee kova tehtävänsä liikeidean luomiseen. nimesi, ideaasi ja tuotteitasi on hyvä suojata rekisteröimällä niitä. opastamme sinua askel askeleelta kaikesta rekisteröinnistä.

Opastamme sinua askel askeleelta kaikissa dokumentaatioissa.

Autamme hakemaan alkoholi- ja muita lupia ravintola varten.

Opastamme työlupa ja liiketoiminta lupa asioissa. myös opastamme rekisteri ja vakuutus asioissa sekä Tyel ja Yel asioissa.

Jos olette miettimässä perusta oman yrityksen. Singham Group Finland on täällä opastamassa sinua oikealla tavalla askel askeltaan. autamme yrittäjä ja yrityksen kaikkien seikkoihin.

Olemme täällä tukemassa sinua kaikin tavoin. Laajamme verkostomme avulla löydämme yrityksellesi sopivia ostajia ja tietenkin sopiva paika uuden yrityksen perustamiselle.